De nummer 1 in online verkoop!

Het Bedrijf

Schapenhek.nl (voorheen De Vries Hekwerken) is al meer dan 10 jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken. De oorsprong van het bedrijf ligt bij houten stalinrichting voor de schapenhouderij, momenteel is het bedrijf met name gericht op mooie natuurlijke producten voor in uw tuin en weide.

Onze visie is het leveren en produceren van mooie en goede producten voor uw tuin en weide. Producten met een zeer lange levensduur en minimaal belastend voor het milieu. Dit alles voor een scherpe prijs.

Veel bestellingen worden geplaatst in de webshop en door ons bij de klanten thuis bezorgd. Het is ook mogelijk om binnen onze openingstijden het bedrijf te bezoeken en producten af te halen. Wij hebben een bedrijf aan huis waar ook onze zorgboerderij en het Rustpunt huisvesten.

Ons rustpunt is een plek voor passanten, met name fietsers en wandelaars. Bij een rustpunt kun je even pauzeren, iets drinken, naar het toilet en je elektrische fiets weer opladen of repareren. Voor meer informatie kijk op www.rustpunt.nu

Heeft u vragen of suggesties? Ze zijn altijd welkom!

 

Vriendelijke groeten,

Familie De Vries

Openingstijden

 Zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur

Algemene voorwaarden

Contact

Schapenhek.nl

Purmerenderweg 29

1461 DB Zuidoost Beemster


t: 0299-690512

m: 06-57398844

e: info@schapenhek.nl

www.schapenhek.nl

KvK nr: 37088752