De nummer 1 in online verkoop!

Frans Dordogne hekwerk, latafstand 8-9 cm

Het Franse DORDOGNE hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latten, deze latten zijn gekloofd uit rond gefraisde palen, hierdoor zit er aan bijna alle gekloofde latten een rond randje, de gekloofde latten zijn aan elkaar bevestigd door gevlochten ijzerdraad. Het staat ook wel bekend als het zogenaamde DORDOGNE schapenhek. De sterkte van de hekwerken wordt gewaarborgd door een zorgvuldige selectie van de juiste dikte gekloofde latten. Kenmerkend voor dit hekwerk zijn de ronde kanten aan het hekwerk.: Zowel in natuurlijke omgeving als in de klassieke of moderne tuin of landschap toepasbaar. Een veelgebruikte toepassing is als diervriendelijke en veilige afscherming voor kinderen langs bijvoorbeeld vijvers, en als oever-, kust- en duinbescherming. Behalve de duurzaamheid en de bijzondere uitstraling zijn er nog andere, grote voordelen van het kastanje gekloofd latten hekwerk. Ten eerste de kracht en ten tweede de flexibiliteit en daarmee het eenvoudig plaatsen ervan. Ons hekwerk is geproduceerd met echte onbehandelde en duurzame tamme kastanje latten.

Het Franse latten hekwerk is afkomstig uit hakhoutbossen in Frankrijk. Het Franse DORDOGNE hekwerk heeft een degelijke uitstraling met relatief rechte latten en zijn spits gepunt. Het Franse hekwerk is tegenwoordig verkrijgbaar met een latafstand van 4-5 en 8-9 CM. Het Franse DORDOGNE hekwerken hebben drie sterke horizontale draden.

Het hek dient bevestigd te worden aan kastanjehouten palen d.m.v. krammen of schroeven. ( zie bevestingingsmaterialen). Voor het beste resultaat plaats iedere 1,5 meter een paal. Plaats de palen 50 a 60 cm in de grond.

Producten

Frans Hekwerk Dordogne 8-9 cm - Hoogte 120 cm - 5 meter

€ 62,00
Standaard prijs: