De nummer 1 in online verkoop!

Winkelwagen

Afrekenen stap 1
Verzenden naar
Gebruik hezelfde adres voor verzending en facturering
Toevoegen / wijzigen verzendadres
Naam Unieke code Prijs Hoeveelheid BTW Korting Totaal
 
Totaal artikelprijzen

Gekozen verzendmethode

Geen verzendwijze geselecteerd
Wijzig verzendmethode
 
Totaal:
€ 0,00
€ 0,00
Aantekeningen en speciale verzoeken
Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

  1. Algemene gegevens

De Vries Hekwerken

Nekkerweg 3 1463 LA

Noord-Beemster

Ingeschreven bij de KvK te Alkmaar Nr. 37088752

BTW nr. NL00121544B58

IBAN NL43ABNA588937517

Wij zijn producent en groothandel voor zowel de particuliere alwel de zakelijke markt, dit in de breedste zin des words.

 

  1. Transportkosten

Indien uw aankoop bedrag meer bedraagt dan 600 Euro, leveren wij franco, d.w.z u betaald geen transportkosten, indien het bedrag minder bedraagt, rekenen wij 50 Euro transportkosten.

( Voor de wadden eilanden gelden andere voorwaarden)

 

 

  1. Pricacy

De Vries Hekwerken respecteert uw privacy voor 100 %. Uw gegevens worden niet vrij gegeven aan derden. Uw email adres wordt enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe producten etc. Uw email adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden. U kunt op ieder moment uw email adres uit de lijst laten verwijderen, door dit kenbaar te maken.

4. Verkoopvoorwaarden

De algemene voorwaarden (punt 4.1 tot en met 4.6) zijn van toepassing op alle transacties. Een bestelling plaatsen bij de Vries Hekwerken betekent dat u akkoord gaat met onze voorwaarden

4.1 Producten

De producten aangeboden op onze site zijn ter goeder trouw beschreven. Onze aflamhekken worden in onze eigen werkplaats gemaakt, de Kastanjehouten hekwerken worden aangekocht.

De Vries Hekwerken tracht de foto,s en beschrijvingen zoveel mogelijk up-to-date te houden, doch kleine verschillen zijn mogelijk. De productomschrijving, afbeelding, foto, gegevens gelden bij benadering, geringe afwijkingen zijn mogelijk toelaatbaar. De klant kan hieraan geen rechten ontlenen.

4.2 Betalingen

Bestellingen via deze website kunt u betalen d.m.v. bankoverschrijving of contant bij afhaal of aflevering. Wanneer u het verschuldigde bedrag heeft gestort, met vermelding van uw bestelcode, wordt uw bestelling onmiddellijk afgehandeld. Wanneer wij uw betaling binnen 10 dagen niet binnen hebben, wordt de bestelling geacht te zijn geannuleerd. Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW. Facturen worden separaat meegestuurd met de levering. Wanneer de klant in gebreke blijft met betrekking tot de betaling, gelden de volgende regels. De incassokosten met een minimum van 15 % van het factuur bedrag, met een minimum van 50 Euro worden verschuldigd na een eerste aanmaning. Voor de eerste aanmaning worden nog twee herinneringen gestuurd. Na bovengenoemde aanmaning wordt de factuur in handen gegeven van een ons bekend incasso bureau, hierover wordt de klant door ons geïnformeerd.

4.3 Bestellingen

U kunt zelf via de webshop uw bestelling plaatsen, ook kunt u uw bestelling telefonisch aan ons doorgeven. Indien bepaalde levering langer dan 2 weken op zich laten wachten zullen wij u hierover informeren. Wanneer wij een bestelling versturen laten wij u dat via de mail of telefonisch weten. Indien u de bestelling niet ontvangt, of wanneer de bestelling beschadigd is, dient u ons daar van zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen. De Nederlandse wet op handelspraktijken geeft u het recht om een bestelling binnen 7 dagen terug te sturen, nadat u de bestelling heeft ontvangen. In dit geval dienen de goederen ongeopend, ongebruikt en verpakt in de originele verpakking terug gestuurd te worden naar de Vries Hekwerken, Nekkerweg 3 postcode 1463 LA Noordbeemster. Wij storten de aankoopsom terug na ontvangst en controle van de goederen. De verzendkosten voor het terugsturen en de verantwoordelijkheid zijn ten laste van de klant. De Vries Hekwerken kan de geretourneerde goederen weigeren op basis van het feit dat de goederen of artikelen niet origineel verpakt zijn, of dat deze gebruikt zijn. Zodra de termijn verstreken is, zal de koopwaar door de klant aanvaard geacht te zijn en is terugname niet meer mogelijk

4.4 Garantie

Het z.g.n “werken” van onze hout producten en natuurlijke afwijkingen in het materiaal vallen niet onder de garantie bepalingen en worden geacht normaal te zijn voor onze natuurlijke hout producten

4.5 Aansprakelijkheid

Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor het correcte gebruik van de door de Vrieshekwerken aangeleverde producten. In geen geval zal de Vries Hekwerken aansprakelijk zijn voor ongevallen, ongelukken, lichamelijk/of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door de Vries hekwerken aangeleverde producten aan de klant of aan derden. De Vries Hekwerken is niet aansprakelijk en zal tengevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden. Gelieve de goederen dan ook op een correcte manier te gebruiken

4.6 Toepassing Recht

Op al onze rechtsverhoudingen is het Nederlandse recht van toepassing. Voor geschillen tussen ons en onze klanten is de rechtbank van Alkmaar bevoegd, tenzij door de wet een andere rechtbank wordt aangewezen. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Telefoon 0299-690512. Wij helpen u graag.

Openingstijden

 Zaterdag van 9:00 tot 12:30 uur

Algemene voorwaarden

Contact

Schapenhek.nl

Purmerenderweg 29

1461 DB Zuidoost Beemster


t: 0299-690512

m: 06-57398844

e: info@schapenhek.nl

www.schapenhek.nl

KvK nr: 37088752