Veelgestelde vragen

U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Daarnaast kunt u tevens elke werkdag tussen 9:00 uur en 12:00 uur telefonisch uw bestelling doorgeven.

Onze standaard levertermijn is ca. 1 - 2 weken, tenzij anders is aangegeven op onze website. Onze afdeling planning neemt telefonische enkele dagen voor de aflevering contact met u op. Mochten uw openingstijden afwijken van de normale kantoortijden (8:00 uur tot 17:00 uur), neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij leveren uw bestelling zowel in Nederland als in België af onder de zelfde condities.

U kunt bij ons uw bestelling NIET zelf afhalen

Wij verzenden uw bestelling binnen Nederland naar het adres van uw keuze. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welk alternatief afleveradres gebruikt moet worden.

Schapenhek is niet moeilijk te plaatsen. U verdeelt de palen op gelijke afstand over het af te zetten terrein. ( niet meer als 1,5 meter uit elkaar ) De palen gaan ongeveer een derde de grond in. Vaak zetten we de bovenkant van de paal gelijk aan de bovenste draad. U bevestigt de latten met schroeven op de paal. Met een spade kunt u het hekwerk opspannen. 

Indien u een product wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen om de retour bij ons aan te melden. Wij voorzien u dan van de overige instructies om de retourzending zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bestelling. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een bestelling, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een passende oplossing. 

Wij leveren uw bestelling graag met zorg bij u af. De bezorgkosten zijn in Nederland en Belgie gelijk. Is uw bestelling meer als 800 Euro, dan leveren we uw bestelling gratis thuis, anders betaald u 75 Euro mee aan de transportkosten. Hoe hoger uw besteding op onze webshop, hoe lager de bezorgkosten. Voor de Wadden eilanden gelden andere tarieven  (tarieven op aanvraag). Lossen van uw bestelling doen wij op één adres en naast de vrachtwagen, tenzij anders overeengekomen.

U kunt uw vraag altijd aan ons richten via de e-mail of door te bellen naar de klantenservice. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Contactformulier